FAQ

Често задавани въпроси

С какви проекти се занимавате?

Найобщо казано ние се занимаваме с изготвянето както на интериорни проекти, така и на архитектурни проекти за всякакъв вид строителство.

Какво представлява един интериорен проект, колко струва и какви са срокове?

Един интериорен проект включва 3 части идеен, технически и авторски надзор. Всяка една може да се оферира отделно. Цената и сроковете се формират на база на кв.м. и спрямо изискванията на клиента. Може да направите запитване във формата за контакт.

Какво представлява един архитектурен проект, колко струва и какви са срокове?

Един архитектурен проект включва голям диапазон от дейности, свързани със строителния процес проектирането на малка постройка, промяна на предназначение на помещение, дострояване или проектиране на жилищна, обществена или каквато и да е друга постройка и т.н. Цената и сроковете се формират на база на кв.ми спрямо инвестиционните намерения на клиента. Може да направите запитване във формата за контакт.

Какво представлява една консултацията при нас и кога да ни потърсите?

Когато се чудите какъв парцел да закупите за бъдещи инвестиционни намерения, когато избирате ново жилище или помещение, когато искате да направите ремонт на старо такова или нещо друго, свързано със сферата на архитектурата и строителството. Може да се консултирате с нас по телефона, ел. пощата или уговорена среща като използвате формата за контакт.

Къде се локализирате и къде може да работите?

Офисът ни се намира в гр. София, България, но може да работим в обхвата на цяла България и на света зависимост от инвестиционните намерения.

Защо и кога да изберете Arkiba Studio?

– За да спестиш време и ресурси в лутане между производители и майстори;

За да имаш яснота в срокове и цени;

– За да комуникираш само с една фирма;

– Когато търсиш качество и гаранция на изпълнението;

– За да реализираш мечтания си дом или пространство.

Да работим заедно

Нека се срещнем и обсъдим Вашите                    индивидуални нужди и изисквания.